Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

20.11.2019

С литературен конкурс  и  детски празник за разделното събиране на отпадъци РИОСВ – Смолян, доброволците от Български младежки Червен кръст – Смолян и младежи от цялата страна, отбелязаха Европейската седмица за намаляване на отпадъците (ЕСНО)  2019 година.

Тазгодишните инициативи на инспекцията стартираха на 22 октомври, когато беше обявен конкурс за литературно произведение на тема „Моите добри навици за намаляване на отпадъците“. Участие в конкурса взеха деца и младежи от цялата страна, а победителите в него ще бъдат обявени в петък – 22 ноември, на сайта на екоинспекцията.

За най-малките приятели на природата на 19 ноември в ОДЗ № 3 „Родопчанче“, град Смолян беше организиран детски празник за разделното събиране. По време на игрите експерти от РИОСВ и доброволците от Български младежки Червен кръст – Смолян запознаха децата с ползите от разделното събиране на отпадъци.

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Снимка 4

Снимка 5