Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

02.10.2018

РИОСВ – Смолян и клуб „Милосърдие“ към ПГТТ предадоха над 600 килограма пластмасови капачки за благотворителна кауза  на националната кампания „Капачки за бъдещето“. Благотворителната кауза цели  набиране на средства за най-нуждаещата се болница в страната  и осигуряване на апаратура нужна за оцеляването на недоносени бебета. Капачките бяха транспортирани до пункт на кампанията „Капачки за бъдеще“.
От началото на годината това е втората акция за събиране на пластмасови капачки, организирана от РИОСВ – Смолян. Включвайки се в тези инициативи гражданите дават своя принос за намаляване на замърсяванията от пластмасови отпадъци, но и помагат  за осигуряването на средства за кувиози за недоносени бебета. Събирането на пластмасови капачки продължава. Събраните количества могат да се предават в РИОСВ – Смолян, Професионална гимназия по техника и технологии  и РЦПППО – Смолян.