Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

18.09.2018

Под мотото  „Комбинирай, движи се!“ щe протече Европейската седмица на мобилността (16 - 22 септември ). Организираните от РИОСВ – Смолян инициативи  започват от  днес, 18 септември със спортен празник в  ОУ „Стою Шишков“ .  Участниците ще се запознаят с алтернативни начини за придвижване, както и мерките за подобряване качеството на въздуха.  На 21 септември експерти от инспекцията ще посетят детска градина „Радост“ и ще проведат разговор на тема:  „Аз се движа безопасно“.

В кампанията ще се включат и общините Смолян и Мадан. Чрез разнообразни инициативи, двете общини ще насърчат гражданите да използват алтернативни начин на придвижване и да слязат от автомобилите, и така да намалят вредните емисии и шумовото натоварване на градската среда.

Кампанията „Европейска седмица на мобилността“ на Европейската комисия се провежда всяка година в периода 16-22 септември и е насочена основно да насърчи европейските общини да въвеждат и подпомагат устойчивия транспорт и начини на придвижване. За 2018 година темата на кампанията е „Мултимодалност“ и ще се проведе под мотото „Комбинирай, движи се!“.