Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

02.02.2018

РИОСВСмолян организира две образователни инициативи по повод  „ Световният ден на влажните зони- 2 февруари”. В рамките на тазгодишната кампания експерти от екоинспекцията и ученици от Професионална гимназия по икономика „Карл Маркс“, Смолян организираха фотоизложба на тема: „Влажните зони и устойчивото градско бъдеще“. По-късно през деня, пред малките природолюбители от IV ОУ „Стою Шишков“, Смолян беше представена презентация на тема „Значение на влажните зони“. Учениците бяха запознати с приноса на влажните зони за по-жизнена среда за живеене.

Световният ден на влажните зони се чества всяка година на 2 февруари, за да се повиши информираността за значението на влажните зони за човечеството и планетата. Всяка година за 2 февруари се избира тема, която акцентира върху определена жизненоважна функция на влажните зони. Темата за 2018 г. е „Влажните зони и устойчивото градско бъдеще“.

Снимка 1

Снимка 2