Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

12.04.2016

Информационният офис на евродепутата Владимир Уручев и РИОСВ – Смолян, организират конкурс за ученици от ІХ до ХІІ клас от област Смолян за най-оригинален видеоклип или видеопослание по повод 5 юни – Световния ден на околната среда. Инициативата цели да вдъхнови учениците да бъдат активно свързани с опазването на околната среда и природата. Конкурсът ще даде възможност младите да повишават екологичната си култура, изявявайки се и да популяризират творческите си възможности. Авторските клиповете трябва да съдържат послания чрез песен, танц, етюд или друг тип творчески форми, разкривайки отношението на участниците към нашия дом – планетата Земя. Съдържанието на клиповете, тематиката и изпълнението ще бъдат оценявани спрямо тяхното въздействие – настроението и емоционалния заряд, които носят.Идеята на начинанието е да провокира личното отношение на младите да изразят себе си и виждането си за опазването на околната среда с непрофесионална техника. Допустими са клипове, снимани с телефон и любителска камера. Краен срок за изпращане на авторските материали е 25 май 2016г. Наградите ще бъдат връчени на 3 юни 2016г. Авторите на отличената на първо място творба ще получат грамота и ще посетят Европейския парламент.

Изпращайте линкове на вашите авторски творби на имейл: [email protected] и на пощенски адрес: Смолян, ул. „Дичо Петров” №16.

Повече за условията на конкурса можете да намерите на страницата на РИОСВ – Смолян http://smolyan.riosv.com/, на страницата на Информационния офис на евродепутата Владимир Уручев http://www.urutchev.eu, както и във фейсбук страницата на конкурса „Чиста околна среда в Родопите - на един клип разстояние“.