Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

18.09.2008

Общините на територията на РИОСВ-Смолян ще подкрепят международната кампания “Европейска седмица на мобилността”. За целта те направиха регистрация на официалният сайт на международната кампания като поддържащи инициативата. По този начин за шести пореден път те се присъединяват към общо европейската политика за към намаляване на замърсяването на градската среда от транспорта и подобряване на качеството на живот на гражданите. Водещата тема за тази година е „Чист въздух за всички! Просто мечта или възможна реалност?”.

Образователни прояви ще съпътстват кампанията във всички общини. В Лъки са организирани конкурси за есета, рисунка на асфалт и велосъстезание по повод проявата. В Чепеларе се предвиждат и прояви насочени към подобряване на градската транспортна инфраструктура - ще бъдат боядисани пешеходни пътеки и ще се монтират средства за намаляване на скоростта на автомобилите. Ще се проведе и беседа с представителите на РПУ. Финалната проява на общината по повод седмицата е организирано велошествие.