Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

22.08.2008

Почистване на десния бряг на язовир Въча организират РИОСВ-Смолян и община Девин. То ще се състои на 26 август. В акцията ще се включат и служители на Държавно горско стопанство „Михалково”, членове на Ловно - рибарското сдружение в Девин, работници от Пътно поддържане - Девин, жители на селата Лясково и Михалково.

Почистването се организира във връзка с дадените от РИОСВ-Смолян предписания от извършената проверка, разпоредена от министъра на околната среда и водите Джевдет Чакъров. От битови отпадъци, изхвърлени от рибари ще бъде почистен десният бряг на язовира, попадащ на територията на община Девин. В населените места Лясково и Михалково, в които се констатираха единични изхвърляния на отпадъци също ще се организира почистване от страна на кметствата. Участъка от пътя от село Михалково до общинската граница на Девин и крайпътните отбивки, които са замърсени от рибари и туристи ще се чистят от работници от Пътно поддържане - Девин. Чували и ръкавици за част от доброволците се осигурява от „Еко-Хидро”ООД. Те ще извозят и събраните отпадъци.