Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

14.08.2008

РИОСВ-Смолян прикани кметовете на 11 общини да се включат Европейска седмица на мобилността и Ден без автомобили - 22 септември 2008 г. Международната кампания ще бъде отбелязана за шести пореден път в България. Водещата тема за тази година е „Чист въздух за всички! Просто мечта или възможна реалност?” Европейската седмица на мобилността се организира от Европейската комисия с цел да се насърчи поведение на хората и действия на институциите, които да са в съответствие с принципите на устойчивото развитие и по-специално да са насочени към намаляване на замърсяването на градската среда от транспорта Всеки град може да се присъедини към инициативата като участва в седмицата или като поддържа седмицата. За целта трябва да се направи регистрация в официалния сайт на Европейската комисия.

Провеждането на седмицата на мобилността на регионално ниво има вече 5 годишна традиция. През изминалите години всички общини на територията на РИОСВ-Смолян подкрепиха инициативата. Традиционно тя се отбелязва с дискусии, велосъстезания, кросове и походи.