Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

03.06.2008

За поредна година РИОСВ-Смолян ще се включи в инициативи за отбелязване на Световния ден на околната среда - 5 юни. “Имаме само един дом - планетата Земя! Да я пазим чиста!” е мотото на Зелената седмица за 2008 г., организирана под егидата на Европейската комисия. Инициативите са насочени основно към повишаване на информираността и екологичната култура на подрастващите.

Отново най-активни в отбелязването на деня са децата от кръжоците в Обединен детски комплекс - гр. Смолян. Те отбелязаха международния ден на детето с прояви с екологична насоченост - състезания с ролери „Да спортуваме на чисто” и игра свързана с опазването на дивите птици. По повод 5 юни учениците от кръжок „За животните и природата” ще проведат дискусии за отпадъците и ще подготвят постери за изменението на климата. Част от инициативите си децата от ОДК ще реализират днес съвместно с деца в неравностойно положение от цялата страна, почиващи в КК „Пампорово”. Ще се проведе „Ден сред природата”, наситен с спортни инициативи, игри свързани с опазването на дивите птици, рисунка на тема „Природата и ние”.

Посещение на станция за фонов мониторинг - Рожен и запознаване с работата на еколога е друга инициатива по повод световния ден на околната среда, в която се включиха студенти от Аграрен университет - Пловдив