Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

21.04.2012

Кметът Николай Мелемов даде старт на инициативата „Да засадим дърво”. Днес в 11.00 часа градоначалникът посади смърч в определените за озеленяване площи зад Родопския драматичен театър. В инициативата се включиха зам.-кметът Марин Захариев, директорът на РИОСВ инж. Елен Минчев, зам.-шефът Южно-централно държавно горско предприятие инж. Ивайло Исаев и ученици от няколко смолянски училища.

Фиданките са осигурени от горския разсадник на ДГС –Смилян. Поради големия интерес от страна на граждани община Смолян осигури допълнително дръвчета, които се раздодаха на желаещите да ги засадят в дворове и междублокови пространства.

Инициативата е част от националната кампания „Да засадим Дърво” организирана от вестник „24 часа” по повод на 21 години от създаването му. Партньори са : Министерството на околната среда и водите чрез Оперативна програма „Околно среда” заедно с Министерството на земеделието и храните. Проявата е по повод Международния ден на Земята, който тази година се отбелязва под мотото „Да мобилизираме планетата Земя”.

Освен Смолян в събитието се включиха още 20 български града. Местата за залесяване се определиха от съответните общини, фиданките се предоставиха от Министерството на земеделието и храните чрез регионалните му структури в съответните градове. Координатори на събитието бяха регионалните инспекции по околната среда и водите.