Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

21.03.2012

С обучения, лабораторни наблюдения, видеопокази и фотопленер на тема „Водата във всичките й форми”, РЗИ и РИОСВ в партньорство с ПГИ в Смолян ще отбележат Световния ден на водата 22 март. Инициативите ще започнат с обучения, дискусии и прожекция на филмите „Красивата планета Земя - Вода” , „Водата е богатство” и „Пестете водата”. Учениците от клуб „Здрави и щастливи” при РЗИ-Смолян и от клубовете ”Силивряк” и „Обектив” при ПГИ „Карл Маркс” ще се запознаят с методите на изследване на питейните води в лабораториите на здравната инспекция. Фотографът Ваня Томова ще покаже на децата тънкостите при снимането на вода. Това ще стане по време на екскурзии до красиви местности около областния град.

Във връзка с Деня на водата, учениците от клуб „Здрави и щастливи” изработиха постери с интересни факти за безценната течност, които ще могат да бъдат видяни от жителите и гостите на града ни до края на месец март във фоайетата на РЗИ , РИОСВ и ПГИ в Смолян.