Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал във фронт офис на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

03.11.2010

Акция за почистване на десния бряг язовир Въча ще се проведе на 4 ноември. В проявата ще се включат около 70 души, като организатори са РИОСВ-Смолян, община Девин, Пътно поддържане - Девин, ДГС-Михалково, неправителствени и обществени организации. Почистването ще продължи на 5 ноември, като организатори са РИОСВ-Пловдив и община Кричим.

Проверките на РИОСВ-Смолян в района показват, че въпреки засиленият контрол по населени места и проведените няколко поредни акции за почистването на бреговете и акваторията на язовира, а така също и предприетите превантивни мерки от община Девин /поставяне на кошове за отпадъци и табели/ замърсяването на бреговете от рибари продължава. Във връзка с констатациите е проведена и работна среща със всички заинтересовани страни, на която са набелязани спешни мерки за разрешаване на проблема. Инициативата за почистването на бреговата ивица с цел предотвратяване на попадането на отпадъци в акваторията на язовира също е една от мерките предвидени на срещата.